, , ,

Passolig Nasıl Alınır - Passolig Başvurusu Yap - Passolig Başvuru Formu

Passolig Nasıl Alınır - Passolig Başvurusu Yap - Passolig Başvuru Formu,tff Passolig başvurusu nasıl yapılır ,Passolig başvuru formu nasıl doldurulur hangi siteden nasıl,yeni sezon Passolig başvuruları ,Passolig nasıl nerden nasıl alınır

Merabalar arkadaşlar son zamanda baya bir tartışma konusu olan Passolig uygulamasının nasıl alınacağı , nasıl başvuru yapılacağı ve passolig kart çeşitleri hakkında Ptt1lig.blogspot.com ailesi olarak bir makale yazmak istedik.

İşte ayrıntılar ;

Nasıl Alınır?

Öncelikle passolig.com.tr sitesine giriyoruz .Burada https://www.passolig.com.tr/uye-ol vermiş olduğum linkten TC Kimlik No ile kaydınızı yapıyorsunuz .Yukarda verdiğim linke tıkladığınızda söyle bir sayfa gelicek önünüze ;




1. Aşağıdaki ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Ödemenizi kredi kartınızla, nakit veya promosyon kodunuzla gerçekleştirin.

6. PASSOLİG Kart’ınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Ayrıca dilerseniz kartınızı belirli PTT şubelerinden ya da stadyum gişelerinden de teslim alabilirsiniz.