,

27 Eylül 2013 Selçuk Aydın DeMarcus Corley Boks Maçı Bilet Fiyatları

27 Eylül 2013 Selçuk Aydın DeMarcus Corley Boks Maçı Bilet Fiyatları,27.09.2013 Selçuk Aydın DeMarcus Corley Boks Maçının bilet fiyatları biletix biletleri ne kadar nasıl nerden satın alınır

Profesyonel Bokstaki gururumuz Selçuk Aydın, 9 gün sonra tekrar ringe çıkacak ve kariyerinin en kritik sınavlarından birini verecek. ABD’li rakibi DeMarcus Corley’le 12 rauntluk bir müsabaka yapacak olan Selçuk, bu önemli karşılaşmayı kazandığı taktirde Dünya Şampiyonluğu yolunda bir engeli daha aşmış olacak. Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını sürdüren başarılı boksörümüz, kapışmaya hazır olduğunu söylerken “Rakibim çok tecrübeli. Bir çok maçını izledim ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorum çünkü biliyorum ki, tekrar zirveye çıkmam için rakiplerimi tartışmasız bir şekilde mağlup etmem gerekiyor. Sporseverlerin salonu doldurmasını umuyorum” şeklinde konuştu.

“Corley çok tecrübeli”


Tekirdağ’daki gecenin organizasyonunu üstlenecek olan Selçuk'un menaceri Ahmet Öner de sporcusuna güvendiğini belirterek “Selçuk özellikle bu kapışma için inanılmaz iyi hazırlandı. Yeni bir ekiple işe ciddi bir şekilde eğildi ve kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Selçuk’un, tekrar zirveye çıkmak için tek bir mağlubiyete bile tahammülü yok. Rakibe gelirsek, Corley yaşlı, bir çok kez mağlup oldu ancak unutulmamalı ki, Mayweather gibi süperstarlarla ringe çıkmış ve bu yüzden de çok tecrübeli. Selçuk’un onu hafife aldığını düşünmüyorum. Aksine, rakibine sayfı duyup ringe çıkmalı ve ona iyi bir ders vererek, boksseverlere güzel bir gece yaşatmalı” diye konuştu. Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’ndaki Selçuk Aydın – DeMarcus Corley profesyonel boks mücadelesi, 27 Eylül Cuma günü saat 20.00’dan itibaren Eurosport’tan canlı olarak ekranlara gelecek.

27 eylül cuma günü saat 20.00'a satılan biletlerin fiyatları ise şu şekilde ;


1. Kategori - 112.00 TL

2. Kategori - 83.00 TL

3. Kategori - 56.00 TL

4. Kategori - 23.00 TL
5. Kategori - 12.00 TL  kaynak:fanatik