,

Altınordu Denizlispor Maçını Canlı İzle Canlı Trt Spor Web Tv İzle 20.09.2014

Altınordu Denizlispor Maçını Canlı İzle Canlı Trt Spor Web Tv İzle 20.09.2014,20 eylül 2014 Altınordu Denizlispor Maçını Trt Spor Web Tv İzle,20 eylül altınordu denizlispor maçı canlı internetten trt spor web tv izle


Altınordu Denizlispor maçını canlı TRTSPOR WEB tv izle!

PTT 1.Lig’in 3.haftasında ligin yeni ekibi Altınordu Denizlispor’u konuk ediyor.


Altınordu Denizlispor maçını canlı TRT Spor WEB Tv  internetten izle!PTT 1.Lig’in 3.haftasında ligin yeni ekibi Altınordu Denizlispor’u konuk ediyor.

Manisa 19 Mayıs Stadyum’un da oynanacak olan mücadele saat 19:00’da başlayacak ve trtspor.com.tr internetten adresinden Trtspor WEBTV’den canlı olarak yayınlanacak.

Mücadeleyi Koray Gençerler yönetecek.

PTT 1. ligde 2014-2015 sezonunda futbol ziyafeti bu akşam oynanacak olan karşılaşma ile başlayacak. PTT 1. ligin 3. haftasında Altınordu ile Denizlispor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma ile başlayacak.

 Altınordu kendi sahasında ve seyircisinin önünde oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını seyircisinin desteğini ve saha avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılıp haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yaparken, rakip Denizlispor ise Altınordu deplasmanından puan yada puanlarla ayrılarak haftayı puan ile kapatmanın hesaplaplarını yapıyor...