, , ,

Ankaragücü Diriliş Marşı Dinle (Tolga Duman Diriliş Marşı)

Ankaragücü Diriliş Marşı Dinle (Tolga Duman Diriliş Marşı),ankaragücü yeniden diriliş marşı dinle video,diriliş marşı ankaragücü ,ankaragücü diriliş marşı,ankaragücü diriliş marşı sözleri diriliş marşı şarkı sözleri

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ankaragücü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağaza düzenlenen törenle açıldı.

Tandoğan Tesisleri'ndeki mağazanın açılış törenine Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve voleybol takımı katıldı.
Yiğiner, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yayın ve İddaa gelirlerinin tamamının hacze gittiğini belirterek, yeni gelir kaynakları elde etmek için çalıştıklarını söyledi.
Ankaragücü Store'da 110 çeşit ürün bulunduğunu ifade eden Yiğiner, "Büyük takım olmak istiyorsanız ambleminizi taşıyan ürünleriniz olmalı ve bunlar taraftarlar tarafından kullanılmalı. Tüm başkentlilerden mağazamıza gelerek takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.
Yiğiner, kombine kart satışında 13 bini geçtiklerinin altını çizerek, "Birçok Spor Toto Süper Lig takımı bu alanda bizim gerimizde kaldı. Aynı rekoru ürün satışında da kırmamız gerekiyor. 'Zaman, Ankaragücü lisanslı ürünlerini alma ve üzerinde taşıma zamanı.' Batar denilen kulüp şampiyonluğa koşuyor. Bu işler birlik ve beraberlikle oluyor. Biz inandık, tüm Ankara da inansın" diye konuştu.



Kurtuluş formülü
Finansbank ile "taraftar kart" anlaşmasını yenilediklerini hatırlatan Yiğiner, şöyle devam etti:
"Taraftar kart anlaşması ilk olarak 2002 yılında yapılmış. Aradan geçen 11 yılda sadece bin taraftara kart satılmış. Yarın Altınordu ile yapacağımız maç öncesi biz bu sayıyı Allah'ın izniyle geçeceğiz. Süper Lig takımlarından daha fazla taraftar kart satarsak bu bizim kurtuluşumuz olur. Ankara, 5-6 milyon nüfusa sahip, potansiyeli olan bir kent. Bu potansiyeli Ankaragücü'ne aktarmamız lazım."
Başkan Yiğiner, konuşmasının ardından Ankaragücü Store'un açılış kurdelasını keserek, mağazadan ilk alışverişi yaptı.
Öte yandan, söz ve bestesi Tolga Duman'a ait "Diriliş Marşı" ilk kez mağazanın açılışında seslendirildi.