, ,

19.10.2013 Samsunspor Balıkesirspor Maçı Canlı İzle Hangi Kanalda

19.10.2013 Samsunspor Balıkesirspor Maçı Canlı İzle,Samsunspor Balıkesirspor Maçıhangi kanalda canlı izle,Samsunspor Balıkesirspor Maçını canlı trtspor izle web tv 19 Ekim 2013


PTT 1.Lig -  9 . Hafta maçında Samsunspor kendi evinde ligin flaş takımlarından Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur" 

Kalpar, cumartesi sahalarında lider Balıkesirspor ile karşılacaklarını, Samsunspor'un iyi bir takım ruhuna sahip olduğunu belirterek, "Bunu sayaha yansıttığımızda kazanan biz oluruz. Balıkesirspor bizden 6 puan önde. Maçı kazanırsak puan farkı 3'e düşer. Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur. İnanıyorum ki o maçı kayıpsız kapatırız" diye konuştu.
Ligde oynadıkları son 4 maça Ekigho ve Adilovic'in sakatlığı nedeniyle forvetsiz çıktıklarını ifade eden Kalpar, "Ben hiç bir zaman bunu bahane etmedim. Felsefemde ve iş ahlakımda bahane yoktur.  Ekigho ve Adilovic yoktu. Diğer oyuncularımız isteğimizi verir diye düşünmüştük ama olmadı. Önemli değil, şimde bu oyuncularımız iyileşti. Kötü günleri atlatacağız. Sabırlı olmak gerekiyor. Sabırlı olduğumuz takdirde kazanırız. Bir maç üzerinden takımı değerlendirmemek lazım. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ekigho ve Adilovic'in bu maçta oynaması faydalı olacaktır" dedi.
Öte yandan, Samsunspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar koşunun ardından pas çalışması yaptı.
kaynak:ajansspor