, , ,

Beşiktaş Kaç Maç Ceza Aldı (Beşiktaş Galatasaray Maçı Olayları)

Beşiktaş Kaç Maç Ceza Aldı (Beşiktaş Galatasaray Maçı Olayları),bjk gs maçı olaylarından kaç maç ceza alır nasıl ceza alır ,beşiktaş galatasaray maçı çıkan olaylar bjk ın cezası

Çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan derbide hükmen mağlup sayılacak Beşiktaş'a 5 maç saha kapama, 3 maç da seyircisiz oynama cezası gelecek.
Beşiktaş taraftarının Olimpiyat'ta çıkardığı olaylar takıma çok pahalıya patlayacak. Bitime 2 dakika kala sahaya dalan holiganlar yüzünden Beşiktaş'a en az 8 maç ceza gelebileceği belirtildi.
Olayların başlamasıyla birlikte yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına kaçan hakem Fırat Aydınus ile birlikte gözlemci ve temsilciler hemen ortak bir toplantı yaptı. Aydınus, güvenliğin olmadığını belirterek maçın tatil edildiğini belirtti.
Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi gereği hakemin soyunma odasına gitmesi halinde maçı tekrar başlatması mümkün değil. Disiplin Talimatı'nın 51.maddesi gereği de Kartal'a seyircisiz en az 5 maç saha kapama, 3 maç da seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.
Melo DA YANACAK
Temsilciler Halit Arslan, Yaşar Çatal ve Ali Temiz raporu bugün Tff'ye gönderecek ve Beşiktaş, Disiplin Kurulu'na sevk edilecek. Maçla ilgili kararı da Tff Yönetim Kurulu verecek. Yönetimin Galatasaray'ı hükmen galip ilan etmesi bekleniyor. Kırmızı Melo'nun da 3 maç ceza alması gündemde.
Tff: DEVLET BU İŞE EL ATSIN
Tff Başkanvekili Ufuk Özerten maçtan sonra yaşanan olaylara isyan etti ve futbol terörüne devletin el atması gerektiğini vurguladı. Özerten şunları söyledi: "Maça geldiğimde tüylerim diken diken oldu. Tribünler tıklım tıklım doluydu.. Niye güzel başladığımızı bitiremiyoruz. İnsan buna üzülüyor. Bu kimin işine yarıyor. Dünyaya ülkemizi rezil ediyoruz. Niye bunlar oluyor. Federasyon ne yapabilir? Biz ne yapalım? Bu sadece Tff ve emniyetin işi değil bir bütün olarak devletin işi... Hakem raponlarını ve temsilci raporlarını Tff ile disiplin kurulu inceleyip karar verecektir."

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin uzatma dakikalarında Melo kırmızı kart gördü. Soyunma odasına giderken formasını tribünlere gösterdi.

Bunun ardından Beşiktaş taraftarları sahaya indi. Oyun durdu. Futbolcular ve hakemler soyunma odasına girdi. Olaylar daha sonra yeniden başladı. Saha savaş alanına döndü, taraftarlar sahaya girdi. Bazı taraftarların Galatasaray soyunma odasına girmeye çalıştıkları görüldü.

Beşiktaş Galatasaray Maçı Neden Tatil Edildi (Çıkan Olayları İzle) 22 Eylül 2013 ,bjk gs maçı neden tatil edildi,bjk gs maçı ertelendi mi ,çarşı grubu bjk gs maçı çıkan olayları izle,çıkan olayların resimleri videoları izle 22.09.2013

Olimpiyat Stadı'nı karıştıran kırmızı kart

Beşiktaş Galatasaray karşılaşmasında Melo'nun kırmızı kartı sonrası tribün ve saha karıştı..

Olimpiyat Stadı'ndaki derbi karşılaşmasında uzatma dakikalarında tribünler ve stat karıştı. 90+5'te Motta'ya arkadan sert müdahale eden Melo kırmızı kartla saha dışına gitti. Bu dakikaya kadar hakem aleyhine tezahüratların yapıldığı maçta Melo'nun oyundan çıkarken yaptığı hareketler tribünlşeri iyice gerdi. Soyunma odasına giderken Galatasaray formasını Beşiktaş tribünlerine tutan Melo tansiyonu iyice yükseltti.



O anlardan sonra tribünlerdeki taraftarlar sdahaya indi. Özel güvenlik elemanları ve polise saldıran taraftarlar soyunma odasına doğru yöneldi. ancak polisin güvenlik önlemi sonrası taraftarlar saha dışına gönderildi.

 












VİDEO HAZIRLANIYOR ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI PAYLAŞIN








kaynak:ensonhaber