,

Elazığspor Karşıyaka Maçını Canlı İzle (TRTSPOR WEB TV İZLE)14 Eylül 2014

Elazığspor Karşıyaka Maçını Canlı 14 Eylül 2014,14.09.2014 Elazığspor Karşıyaka Maçı CANLI TRTSPOR WEB tv internetten izle ,14 eylül Elazığspor Karşıyaka Maçı canlı trtspor web izle

Elazığspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 20:00’da başlayacak ve trtspor.com.tr’den TRTWEB’den canlı olarak yayınlanacak.

Elazığspor Karşıyaka maçını canlı TRTWEB izle(Elazığspor Karşıyaka maçı hangi kanalda?)

Elazığspor Karşıyaka maçını canlı TRTWEB izle(Elazığspor Karşıyaka maçı hangi kanalda?)PTT 1.Lig’in 2.haftasında Elazığspor kendi sahasında seyircisiz maçta Karşıyaka’yı konuk ediyor.

Elazığspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 20:00’da başlayacak ve trtspor.com.tr’den TRTWEB’den canlı olarak yayınlanacak.


Elazığ Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Erkan Engin yönetecek. Müsabaka TRT Web TV’den yayınlanacak. Yeşil kırmızılılarda ayak bileğinden sakatlanan Nijeryalı Ofoedu ile Ramazan Sal forma giyemeyecek. Cezası biten Ali Say kadroya alınmazken, Mehmet Yiğit ve Mehmet Ayaz kafileye dahil edildi.

Ev sahibi ekibe geçen sezonki Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle tribün kapatma cezası uygulanacak. Süper Lig’den düşen rakiplerinin sezonun ilk maçında Osmanlıspor’a 4-0 yenilerek yara aldığını ifade eden Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini belirterek, "Elazığspor kaliteli oyunculara sahip bir ekip. Son derece dikkatli olmalıyız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" diye konuştu

canlı yayın kaynağı ; TRTSPOR WEB TV