,

11.11.2013 Türk Telekom Galatasaray Liv Hospital Maçını Şifresiz Canlı İzle

11.11.2013 Türk Telekom Galatasaray Liv Hospital Maçını Canlı İzle - Şifresiz Canlı Ligtv 3 İzle,t.telekom gs liv hospital basket maçı şifresiz canlı izle,türk telekom galatasaray basketbol maçını canlı izle 11.11.2013

Beko Basketbol Ligi'nde yarınki Türk Telekom-Galatasaray Liv Hospital maçı öncesi çeşitli şovlar yapılacak ve başkentli sporseverler Atiye konseriyle coşacak

Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında yarın yapılacak Türk Telekom-Galatasaray Liv Hospital maçı renkli gösterilere sahne olacak.

Ankara Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma öncesi çeşitli şovlar yapılacak ve başkentli sporseverler Atiye konseriyle coşacak.

Bayrak ve ışık gösterilerinin de yer alacağı organizasyonda, Action Team ekibi ve Türk Telekom Bandosu taraftarlara renkli dakikalar yaşatacak. İnteraktif yarışmalarla salona gelen taraftarlara ödüller dağıtılacak.

Maç öncesi Galatasaray Liv Hospital 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 7 puanla 8., Türk Telekom ise 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 5 puanla 14. sırada yer alıyor.
Kaynak: AA Canlı Anlatım Kaynak: tbf.org.tr canlı yayın servisinden alınarak sitemizde gösterilmektedir.

İSTEDİĞİNİZ MAÇI AŞAĞIDAN SEÇEBİLİRSİNİZ