,

Bugsaşspor Ankaragücü Maçı Canlı Başkent Tv İzle 9 Ekim 2013

Bugsaşspor Ankaragücü Maçı Canlı Başkent Tv İzle 9 Ekim 2013,canlı başkent tv ankaragücü bugsaş maçını canlı izle 9.10.2013,bugsaşspor ankaragücü maçını canlı izle


Spor Toto 2. Lig -  Grup Kırmızı -  6 . Hafta maçında Bugsaşspor ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor .Ankarada oynanacak maç Ankaragücü taraftarları ile Ankaragücünü bu sezon ilk defa taraftarları ile buluşturacak 
 
İşte ayrıntılar;
 
Ankaragücü Bugsaşspor Maçı Bilet Fiyatları biletleri ne kadar bu soruların cevabı yazımızda ;





Ankaragücü'nün Bugsaş ile Ostim Stadı'nda oynayacağı maç için taraftara büyük müjde geldi.

Ankaragücü yönetimi 213 olan deplasman takımı kontenjanını girişimler sonucu 2 bin 600 kişiye çıkardı.

Ankaragücü yçnetiminin bu konuda yaptığı açıklama şöyle:

Çarşamba günü Ostim Stadyumu’nda Bugsaşspor ile yapacağımız futbol müsabakası için Bugsaşspor Başkanı ve yöneticileri ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesi tarafımıza ayrılan 213 seyirci kontenjanı 2 bin 600 adede çıkarılmıştır. Ayrıca maç Başkent TV’den canlı olarak da yayınlanacaktır. Bilet fiyatları 7,50-TL‘dir. Bugsaşspor başkanı ve yöneticilerinin olumlu yaklaşımları bizleri mutlu etmiştir.

İki başkent takımının yapacağı bu müsabakanın dostluk havası içerisinde, centilmence geçmesi, her şeyden önce 90 dakika maçı izleyecek her iki takımın taraflarının zevk alacağı bir karşılaşma olmasını arzuluyoruz. Başkentimize yakışır bir mücadele örneği sergilenmesi adına seyir zevki yüksek bir maç olmasını diliyor, kazanan dostluk olsun diyoruz.

Önümüzdeki Pazar günü uzun bir süreden sonra kendi sahamızda taraftarlarımızla buluşacağımız Altınorduspor maçı öncesi herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için kesinlikle kötü tezahürat, patlayıcı madde gibi cezalı duruma düşmemizi sağlayacak hareketlerden kaçınılması kulübümüz ve camiamız adına çok önemlidir.

Hedefi şampiyonluk olan takımımızı yalnız bırakmamak için gerekli hassasiyetin gösterileceği inancındayız.

Bu vesile ile tüm camiamıza sevgi ve saygılar sunarız.