, ,

2 Ekim 2013 Juventus 1-1 Galatasaray Maçı Drogba'nın Golünü İzle

Juventus Galatasaray Maçı Drogba'nın Golünü İzle 2 Ekim 2013 ,drogbanın juventusa attığı golü izle kaç kaç bitti ,juventus galatasaray maçı drogba nın golünü özeti izle 2.10.2013,juventus 1-1 gs maçının özetini izle golleri

Drogba yine affetmedi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında karşılaştığı Juventus maçında Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Juventus'a konuk olan Galatasaray, 36. dakikada 1-0 öne geçti. Deplasmanda da oynasa etkili bir futbol sergileyen ve topla daha çok oynayan Aslan'ın golünü Fildişi Sahilli futbolcu kaydetti. Savunmada topla buluşan Leonardo Bonucci kalecisi Buffon'a dönmek istedi.  Ancak pası kısa düştü. Kısa düşen topta kaleci Buffon kalesini terk ederek topun hakimiyetini kazanmak istedi ancak Didier Drogba araya girerek topu önüne aldı. Ve boş kaleye topu gönderdi. Bu gol Drogba'nın Galatasaray kariyerinde çıktığı 25 maçta 9. golü oldu. Ayrıca Fildişi Sahilli futbolcu, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 41. golünü kaydetti.

kaynak:fanatik