, , , , ,

Ptt 1. Ligin Gizli Lideri Balıkesirspor

Ptt 1. Ligin Gizli Lideri Balıkesirspor ,balıkesirspor puan durumu,balıkesirspor maçları canlı izle hangi kanalda saat kaçta,balıkesirspor performansı
PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, ligdeki ilk 4 maçını yenilgisiz geçti.


PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, ligdeki ilk 4 maçını kayıpsız kapattı.

Halen Fethiyespor maçı tescil edilmediği için "gizli lider" konumunda bulunan Balıkesirspor, bugüne kadar karşılaştığı Tavşanlı Linyitspor'u 1-0, Manisaspor'u 3-0 ve deplasmanda Adana Demirspor'u ise 1-0 yendi. Balıkesirspor'un Fethiyespor ile yaptığı maç, 4-0 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Rakip fileleri 9 kez havalandıran Balıkesir ekibi, kalesinde hiç gol görmezken, ortaya koyduğu performansla 4 haftayı kayıpsız atlattı.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, 36 maçlık periyodu kapsayan ligin henüz ilk dört haftasının geride kaldığına dikkat çekti.

Takıma olan güven ve desteğin lig sonuna kadar devam ettirilmesini isteyen Aktürk, şunları söyledi:

"Balıkesirspor'un lige böyle bir başlangıç yapacağı tahmin edilmediği gibi zirve yarışının içinde yer alacağı beklenmiyordu. Böyle düşünen spor otoritelerini hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Bugün ligin en iyi futbol oynayan kadrosuna sahip bir takım olarak gösterilmemiz tesadüfi değil. Biz bunun hesaplarını göreve geldiğimiz günden itibaren yapmaya başladık. Kadronun temellerini buna göre attık."

Amaçlarının Balıkesir'i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Aktürk, "Bugünden Balıkesir'i Süper Lig'e taşıyacağız diyemiyorum. İyi niyetle yola çıktık. Bu yol bizi nereye götürürse oraya gideceğiz. Ligin ilk dört haftasındaki galibiyetler bizi asla şımartmayacak, hayal alemine daldırmayacak. Aksine işimizi daha ciddiye alacağız. Çünkü kat edeceğimiz çok yolumuz var" dedi.

KAYNAK: trtspor