, ,

Galatasaray Roberto Mancini İle Anlaştı mı İstanbul'a Ne Zaman Gelecek

Galatasaray Roberto Mancini İle Anlaştı mı İstanbul'a Ne Zaman Gelecek,gs Mancini ile anlaştımı istanbula ne zaman geliyor,galatasaray Mancini ile anlaştımı kaç yıllığına anlaştı ne zaman türkiye istanbula gelecek

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli olmak üzere... İtalyan teknik adam Roberto Mancini, başkan Ünal Aysal ile görüşmek için İstanbul'a geliyor...

Teknik direktör arayışlarına devam eden Galatasaray, Roberto Mancini isminde sona yaklaştı. Başkan Ünal Aysal, İtalyan teknik adamı İstanbul'a davet etti.
Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Mancini ismi sarı-kırmızılı yönetimin gündeminin ilk sırasındaydı. Ancak İtalya'daki ilk görüşmede başarılı teknik adamın, yardımcıları ile birlikte istediği yıllık 8 milyon euro sarı-kırmızılı kulüp tarafından fazla bulunmuştu. Ardından diğer alternatifler üzerinde duran Galatasaray, yeniden Mancini’ye döndü.

48 yaşındaki çalıştırıcı, indirime gitti ve görüşmeler hızlandı. 3 yıllık sözleşme isteyen Mancini, Galatasaray’dan yılda 3.5 milyon euro almayı kabul etti. Kontratında başarı primleri, lig ve kupa gelirlerinin yanısıra kademeli olarak Şampiyonlar Ligi bonusları da bulunan italyan teknik adam başkan Ünal Aysal ile son görüşmeyi gerçekleştirecek.

Aysal’ın teknik direktör listesinde ilk sırada yer alan Mancini, görüşmenin olumlu geçmesi halinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Öte yandan Bielsa ile de temaslarını yurtdışında sürdüren Galatasaray Yönetimi, Mancini’ye alternatif olarak Arjantinli teknik adamı düşünüyor. Mancini’de sorun çıkması halinde Galatasaray, Bielsa’ya yönelecek.

Bu arada iki teknik adamın da alacakları ücret için banka teminatı istemesi, aynı zamanda Galatasaray’ın borsada işlem görmesinden dolayı resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor.
kaynak:ntvspor