,

Balıkesirspor 1-0 Boluspor Maçının Geniş Özeti İzle Kaç Kaç Bitti 18.09.2013

Balıkesirspor 1-0 Boluspor Maçının Geniş Özeti İzle 18.09.2013,18 eylül 2013 balıkesirspor boluspor maçı golleri özeti izle kaç kaç bitti maç sonucu golü izle 18.09.2013

Boluspor'u ağırlayan ligin yeni ekibi Balıkesirspor, rakibini Ertuğrul'un şık golüyle 1-0 yendi ve 4'te 4 yaptı.


PTT 1. Lig'de beşinci hafta müsabakasında Balıkesirspor, Boluspor'u misafir etti. Ligde henüz gol yemeyerek inanılmaz bir istatistiğe imza atan Bal-Kes, karşılaşmayı Ertuğrul'un golüyle 1-0 kazanırken, Bolu'da Fatih penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede etkin bir görüntü sergileyen ev sahibi takım, 32'de üstünlüğü yakaladı. Ertuğrul Arslan 32. dakikada ceza sahası dışından şık vuruşla ağları havalandırırken, ilk devre 1-0'lık Bal-Kes üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarı da Balıkesirspor'un üstün oyunuyla oynansa da 54'te Boluspor penaltı kazandı. Fatih Şen'in kullandığı penaltı vuruşunu Bal-Kes'in file bekçisi Ahmet Şahin kurtarmayı başardı. Geride kalan dakikalarda takımlar girdikleri pozisyonlardan yararlanamayınca 3 puanın sahibi ev sahibi takım oldu.

Bu sonuçla 1 maç eksiği bulunan Balıkesirspor puanını 12'ye yükseltti. Üst üste 3. maçta galip gelemeyen Boluspor ise 5 puanda kaldı.

Not: Ligin 2. haftasında Balıkesirspor'un deplasmanda Fethiyespor'u ile oynadığı ve Bal-Kes'in 4-0 üstünlüğü süren maç 77. dakikada tatil edilmişti. Bu mücadele TFF tarafından henüz tescil edilmedi.