,

19 Eylül 2013 Bucaspor Denizlispor Maçı Canlı İzle (Trtspor Web Tv İzle)

19 Eylül 2013 Bucaspor Denizlispor Maçı Canlı İzle (Trtspor Web Tv İzle),19.09.2013 bucaspor denizlispor maçını canlı izle hangi kanalda saat kaçta golleri özeti izle


PTT 1. Lig'de son 3 maçından puan çıkaramayan Bucaspor, yarın Denizlispor'u konuk edecek.

Ligde ilk hafta Kahramanmaraşspor'u 2-1 yendikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-1, Fethiyespor'a ise 4-0 mağlup olan Bucaspor, yarın saat 20.00'de Yeni Buca Stadı'nda Denizlispor'u konuk edecek. Onur Karabaş'ın yöneteceği müsabakanın biletlerinin VIP 20, kapalı 15, maraton 10 ve kale arkası 5 liradan satışına kulüp binasından başlandığı bildirlidi.

Sarı-lacivertli ekipte cezalı Zafer Çevik yarınki maçta forma giyemeyecek. Dünkü antrenmanda sakatlanan Berkay Samancı'nın durumu kontrollerin ardından belli olacak.

Rakibiyle liglerde daha önce 10 kez karşılaşan Bucaspor'un, Denizlispor karşısında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunuyor. İki takım arasında İzmir'de oynanan maçlar hiç berabere bitmezken, Bucaspor'un 3, Denizlispor'un ise 2 galibiyeti var. Geçen sezon İzmir'deki müsabakayı Bucaspor 1-0, Denizli'deki karşılaşmayı ise Denizlispor 2-0 kazanmıştı.