, ,

17 Eylül 2013 Galatasaray Real Madrid Maçı Koreografi Show İzle 17.09.2013

17 Eylül 2013 Galatasaray Real Madrid Maçı Koreografi Show İzle 17.09.2013,17.09.2013 gs real madrid maçı ultraaslan Koreografisi izle,gs real maçı Koreografi 17.09.2013
Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­ta­rlarından sürpriz var... Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları, Real Madrid maçı için sır gibi saklanan bir koreografi hazırladı. Dünyada ilk kez yapılacak, en görkemli koreografi şov merak uyandırdı.

Galatasaray taraftar grubu Ul­trAs­lan, bu­gü­ne dek gö­rül­me­miş bü­yük­lük­te bir ko­re­og­ra­fi ha­zır­la­dı. 12 ge­ce sür­dü ve 85 ki­şi ça­lış­tı. 3 bo­yut­lu pan­kart­la­rı kal­dı­ra­cak ha­lat­la­rın ka­lın­lı­ğı 2 ka­t artı­rıl­dı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK KOREOGRAFİSİ
UltrAslan'ın Real Madrid maçına hazırladığı 2000 m2 alanı kaplayan ve 165 galon boya kullanılan koreografi, Dünya'nın en büyük koreografisi olacak

Koreografinin ana te­ma­sı Fatih Te­rim
Sı­zan ha­ber­le­re gö­re tek­nik di­rek­tör Fa­tih Te­rim'in baş­rol­de ol­du­ğu bir gör­sel şö­len ha­zır­lan­dı. Pan­kar­tın me­sa­jı ise, bü­tün Ga­la­ta­sa­ray­lı­lar'ı ku­cak­la­ma­sı üze­ri­ne ku­ru­lu.

Taraftar, koreografi şovun kusursuz olması için gece gündüz çalışıyor.
Twitter'dan koreografi yorumları
-Bu aksam esi benzeri gorulmemis kareografi var diyolar simdiden sabirsizlanmaya basladim
-Yapılacak kareografi ile zaten 1-0 önde başlarız
-dünya kareografi görsün. 1 kez daha...
-Dünya kareografi görsün !!!
-Aksam TT arena Madrid e dar gelecek, kareografi den gözleri kamaşacak. Haydi Galatasaray...
-Bugün ki maçta takımımız Galatasaray müthiş bir kareografiyle geliyor! #ŞimdiRekorZamanı Rekor bir kareografi deneyecekler..!
-Bütün dünya görsün kareografi nası yapılırmış !

Kaynak:akşam