,

14.09.2013 Tavşanlı Linyit Ankaraspor Maçını Canlı İzle (Canlı Trtspor-Trtspor Web Tv İzle)

14.09.2013 Tavşanlı Linyit Ankaraspor Maçını Canlı İzle (Canlı Trtspor-Trtspor Web Tv),14 eylül 2013 tavşanlı ankaraspor maçını canlı trtspor izle,14.09.2013 tavşanlı linyitspor ankaraspor maçı izle trtspor

PTT 1'inci Lig'de ilk galibiyetini geçen hafta alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu maçı da taraftar desteğiyle kazanarak yükselişe geçmeyi planlıyor. Maç hakkında açıklamalarda bulunan Erol Tok da çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini belirtti.

Tok, "Geçen hafta İzmir deplasmanından güzel bir galibiyet aldık. Sahamızda yapacağımız Ankaraspor maçını da kazanırsak geçen haftaki galibiyet daha anlamlı olur. İyi mücadele edecek bir takımımız var. Futbolcularımızın hepsi her an, her yerde oynayabilecek düzeyde. Bucaspor maçında, orta saha ve geride bir iki değişiklik yaptık. Yaptığımız plan tutunca gol pozisyonlarına girmeye başladık. İki gol bulduk. Daha fazla gol atabilirdik. Bu hafta ise inşallah Ankaraspor'dan da puan alıp iyi gidişatımızı sürdüreceğiz." cümlelerini sarf etti.

Ankaraspor galibiyet istiyor

Ligin geride kalan üç haftasında bir galibiyet ve iki beraberlik alan başkent temsilcisi, iki maçlık beraberlik serisine son vererek zirveye bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Sakat ve cezalılar

Her iki takımda da ciddi bir eksik bulunmuyor. Ankaraspor'da Ramazan Sal ve Ahmet Güven, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek ama iki oyuncu da daha önce oynanan lig maçlarında forma giymedi.
MAÇ YAYINI 19:55 DE EKLENECEKTİR 
GOAL.COM