, , , ,

Sneijder GsTv Röportajı Fatih Terim Buluşması İzle

Sneijder GsTv Röportajı İzle ,Sneijder gstv röportajı,sneijder fatih terim buluşması twitter mesajları,Wesley Sneijder fatih terim buluşması yorumları video izle

İşte Sneijder'in ilk sözleri!

Sneijder ilk açıklamalarında; “Burada karşılanma şeklimden dolayı çok mutluyum.

video

video

İnanılmaz bir karşılanma oldu. Terim’le bir araya geldik, bir an önce Türkçe de öğrenmek istiyorum, kendisiyle İtalyanca diyaloglarım da oldu. Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bir an önce futbol oynamak istiyorum ve futbol oynamaya açım” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder, Florya'da havalimanı izdihamını çok kolay aştı, kısa mesafedeki Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim ve yöneticilerle buluştu...

Wesley Sneijder, Florya Metin oktay Tesisleri'nde 16.25 sularında geldi ve teknik direktör Fatih Terim, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'la bir araya geldi.

Bir süre yıldız futbolcuyla sohbet eden Terim, daha sonra GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Terim, “Transfer için söylenecek söz yok, zaten açıklamaları başkanımız yapıyor. Çok önemli bir oyuncu ve çok önemli bir CV'ye sahip. Umarım en kısa zamanda kaynaşarak, bir çok başarılara diğer oyuncularımız gibi sahip olacak. Burada olmasından dolayı son derece memnunuz. İnanıyoruz ki o da buradaki alakadan ilgiden ötürü, adaptasyon sorunu da yaşamayacaktır.

Dünyanın tanıdığı bir oyuncu. Ben zaten biliyorum nasıl bir oyuncu olduğunu. Umuyorum yarından itibaren antrenmanlarla da arkadaşlarımız da onu en iyi şekilde karşılayacaklar. Üzerinde çok fazla konuşulması gerekmeyen bir oyuncu. Şu kısa mesafede de çok cana yakın olduğunu söyleyebilirim. Real Madrid Inter’de oynamak kolay değil. Hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkürler, başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.
kaynak ve resimler: ajansspor.com