,

Fenerbahçe Gaziantepte Çıkan Olayları İzle 25 Ocak 2013

Fenerbahçe Gaziantepte Yaşanan Olayları İzle 25 Ocak 2013,genç fenerbahçeliler aziz yıldırıma tepki video izle gençfb gaziantep taraftarların tepkisi çıkan olayları seyret 25.01.2013,fb gaziantepte çıkan olayları izle olaylar neden çıktı hangi grup çıkan kavgayı izle

Fenerbahçe kafilesi ile birlikte Gaziantep'e gelen başkan Aziz Yıldırım'a gösterilen tepkilerin ve daha sonra yaşananların perde arkası aralandı..


Fenerbahçe kafilesi ile birlikte Gaziantep'e gelen başkan Aziz Yıldırım, kendisine çiçek veren Unifeb taraftar grubu ile birlikte dışarı çıktığında Genç Fenerbahçeliler adlı grubun tepkisi ile karşılaştı. 

Aziz Yıldırım ile araları bozuk olan Genç Fenerbahçelier grubu üyeleri tepkiye başlarken, diğer taraftar grubuna da göndermeler yaptı.

"Küçük bir grup, armanın peşinde küçük bir grup, Aziz Yıldırım istifa" diye tezahürat yapan grup üyeleri tepkilerini dile getirdiler. 

Aziz Yıldırım, polis eşliğinde takım otobüsüne binip havaalanından uzaklaşırken, Genç Fenerbahçeliler ile bir başka taraftar grubu arasında arbede yaşandı; araya polis girdi.