, ,

Fenerbahçe Elazığspor Maçı Kaç Kaç Bitti 2-2 Golleri Özeti İzle 20.01.2013

Fenerbahçe Elazığspor Maçı Kaç Kaç Bitti 2-2 Golleri Özeti İzle 20.01.2013,20 ocak 2013 fb elazığ maçı kaç kaç bitti golleri kim attı golleri özeti seyret 20.01.2013

1 puanı Topal kurtardı Maç Sonucu 2-2

Sanica Boru Elazığspor'un 10, Fenerbahçe'nin 9 kişi tamamladığı maçta Sarı-Lacivertliler ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken ikinci yarıda Sow'la farkı 1'e indirdi, Mehmet Topal 90+3'te son sözü söyledi.



Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe Sanica Boru Elazığspor'u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Kanarya ilk yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda attığı gollerle beraberliği yakaladı.

Dengeli başlayan maçta Elazığspor 11. dakikada golü buldu. Adem Alkaşi'nin ceza sahası içerisine kestiği topa Jervis yükseldi, kalesini boşaltan Volkan golü önleyemedi: 0-1. Bu golün ardından rakip kaleye iyice yüklenen Fenerbahçe kalesindeki kontra ataklara mani olmadı. 27. dakikada yine hızlı gelen Elazığspor'da bu sefer Serdar ortayı açtı, arka direkte bomboş kalan Köksal şık bir vuruşla takımının ikinci golünü attı.

Aykut Kocaman ikinci yarıda Salih ve Krasic'i kenara alarak Semih ve Mehmet Topuz'u sahaya sürdü.  Sarı-Lacivertliler daha etkili bir futbol oynamasına rağmen Elazığspor savunması hata yapmadı. 54. dakikada Gökhan Gönül ve Zeegelaar'ın tartışmasının ardından hakem İlker Meral iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyun sahası dışına çıkardı. 68'de ise Sarı-Lacivertliler'in aradığı gol geldi. Orhan Ak ile Ivesa'nın arasına giren Sow, hatayı affetmedi ve farkı bire indirdi: 1-2. Beraberlik golü ise uzatma dakikalarında geldi. Kazanılan serbest vuruşta Mehmet Topal'ın kafa vuruşu Sarı-lacivertliler'e 1 puanı getiren gol oldu. Bu golün 1 dakika sonrasında Cristian'ın vuruşu defanstan dönerken Sanıca Boru Elazığspor'un hızlı atağını kesen Mehmet Topuz, ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.