, , ,

30 Ocak 2013 Real Madrid Barcelona Maçını Canlı İzle 30.01.2013

30 Ocak 2013 Real Madrid Barcelona Maçını Canlı İzle 30.01.2013,30.01.2013 real madrid barcelona maçı canlı yayın trtspor izle,r.madrid barcelona maçı canlı izle 30.01.2013

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi TRT Spor'dan naklen izleyebilirsiniz.



İspanya'nın en büyük iki takımını karşı karşıya geliyor. Real Madrid ile Barcelona, Kral Kupası yarı final ilk maçında Bernabeu'da karşılaşıyor.
Bu zorlu maçta Eflatun-Beyazlılar adına sakatlıkları bulunan kaleci Casillas ve Pepe ile kart cezalısı Sergio Ramos, Fabio Coentrao ve Angel Di Maria, Barcelona karşısında forma giyemiyor. 

Barcelona tarafında ise tek eksik teknik direktör Tito Vilanova olacak. Hastalığından dolayı tedavi amacıyla gittiği New York'ta bulunan Vilanova'nın yerine yardımcısı Jordi Roura takımın başında görev yapıyor. 

Kral Kupası'nda 32. El Clasico 

Öte yandan El Clasico olarak adlandırılan iki takım arasındaki ezeli rekabette, Kral Kupası tarihinde 32. kez karşılaşıyor. 

Şimdiye kadar iki takım arasında oynanan maçlarda Barcelona'nın 15, Real Madrid'in ise 10 galibiyeti bulunurken, 6 maç da beraberlikle sonuçlandı. 

Bu kupada 6 kez Real Madrid-Barcelona finali oynanırken, her iki takımında 3'er galibiyeti bulunuyor. Barcelona, 26 kezle Kral Kupası'nı en fazla kazanan İspanyol kulübü olurken, Real Madrid bu kupayı 18 kez kaldırdı.

La Liga'da Barcelona 58 puanla lider durumda bulunurken, Real Madrid ise 43 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. 
Carlos Clos Gomez'in yönettiği mücadelenin ilk 11'leri şu şekilde; 
Real Madrid: Diego Lopez, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Mesut, Callejon, Benzema, Ronaldo
Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro, Messi, Iniesta 
kaynak : trtspor.com.tr