, ,

26.01.2013 Selçuk Aydın Boks Maçını Canlı İzle Hangi Kanalda Canlı Ntvspor

26.01.2013 Selçuk Aydın Boks Maçı Canlı İzle Canlı Ntvspor,26 Ocak 2013 Selçuk Aydın Jesus Soto Karass boks maçı canlı izle,Selçuk Aydın Jesus Soto Karass boks maçı 26.01.2013 ,26.01.2013 selçuk aydın ünvan maçı video izle kim kazandı kaç raund sürdü

Şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın 26 Ocak’ta (27 Ocak sabah TSİ 05:00′te) yapacağı maç için hazırlıklarını bitirdi ve şu an ABD’de maç saatini bekliyor. ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek olan ünvan gecesinde Trabzonlu boksörümüz ringe çıkacak ve Meksika asıllı ABD’li boksör Jesus Soto Karass ile ünvan için kapışacak.

26.01.2013 selçuk aydın boks maçı canlı izle

Selçuk Aydın, en son çıktığı maçta Robert Guerrero ile karşılaşmış ve rakibini bir kaç kez nakavt etme noktasına gelmesine rağmen hakemlerin verdiği toplam puanda geride kalınca ringten mağlup ayrılmıştı. Bu maçta dünya şampiyonluk kemerini kaçıran milli boksörümüz artık önündeki maça bakıyor ve hazırlıklarını şu an bitirmiş durumda.

26 Ocak 2013 tarihinde ABD’de Türkiye’yi temsil edecek olan Selçuk Aydın’ın rakibini tanıtacak olursak, Jesus Soto Karass’ın 38 maçta 8 yenilgisi bulunuyor fakat çok büyük tecrübeye sahip. En son çıktığı maçta WBA Uluslararası Yarı Orta Siklet unvanı için Marcos Rene Maidana ile dövüşen Jesus, bu maçtan mağlup ayrıldı.

Maç Hangi Kanalda Saat Kaçta Olacak?
Bu önemli maç Avrupa’da Eurostar kanalından, Amerika’da Showtime kanalından, Türkiye’de ise NTV Spor‘dan naklen yayınlanacak. Maçlar Türkiye saati ile 05:00′te başlayacak.
İlk mücadele, WBC süper hafif siklet ünvan maçı olacak. Bu maçta Arjantinli Lucas Matthysse ile ABD’li Mike Dallas Jr karşılaşacak. Bu maçın ardından Selçuk Aydın’ın mücadelesi ekrana gelecek. Daha sonra ise iki ABD’li Jermell Charlo – Harry Joe Yorgey WBC Amerika Kıtası ünvan maçına çıkacaklar.